Wołowina peklowana z kapustą

Wołowina peklowana z kapustą
Slow-Cooker peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 806 kalorii, 51g białka, oraz 48 g tłuszczu. Mieszanka przypraw do marynowania, chrzan, mostek wołowy peklowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Wołowina peklowana z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść peklowaną wołowinę w dużej wolnej kuchence i rozrzuć przyprawy do marynowania na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
W kuchence układamy brukiew, marchew, ziemniaki i Por (w tej kolejności do równomiernego gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody (4 do 5 szklanek), aby pokryć mięso o co najmniej 1 cal, Załóż pokrywkę na powolnej kuchence i gotuj na wysokiej, 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Wyjmij mięso i warzywa z wolnej kuchenki i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Umieść kapustę w naczyniu bezpiecznym dla mikrofali z 2 szklankami płynu do gotowania z powolnej kuchenki, przykryj i kuchenka mikrofalowa do miękkości, 7 do 10 minut. Tymczasem gotować kolejną filiżankę płynu do gotowania na małej patelni, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wymieszać z chrzanem i śmietaną fraeche w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Pokrój peklowaną wołowinę i podawaj z wolno gotowanymi warzywami, kapustą i sosem; Rezerwuj około jednej czwartej każdego mięsa i warzyw oraz 1 1/2 szklanki płynu do gotowania peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn