Wołowina i warzywa peklowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wołowiny i warzyw ze starodrzewu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 377 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, woda, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Old World CORN wołowina i warzywa (powolna kuchenka), Starodrzew peklowana wołowina i warzywa, oraz Peklowana wołowina i kapusta (Wolnowar lub szybkowar).
Instrukcje
Ziemniaki, marchew i cebulę wymieszać w 4-do 6-quart powolnej kuchence.
Dokładnie opłukać peklowaną wołowinę; wyrzucić opakowanie przypraw.
Wołowinę ułożyć na warzywach, posypać pieprzem.
Wymieszać 1/2 szklanki wody i sos Worcestershire; wlać na wołowinę.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin lub do wołowiny i warzyw są miękkie.
Wyjąć wołowinę i warzywa z powolnej kuchenki; przykryć, aby się ogrzać.
Wlać soki z wolnej kuchenki do rondla 1-ćwiartkowego; podgrzać do wrzenia.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i zimną wodę do uzyskania gładkiej konsystencji; wymieszać z sokami. Gotować, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje.
SOS podawać z wołowiną i warzywami. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.