Wołowina glazurowana soją

Wołowina glazurowana soją
Wołowina glazurowana soją jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup pomidorowy, brandy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wołowina glazurowana soją, Burger Wołowy Z Glazurą Sojową, oraz Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa.

Instrukcje

1
Aby zrobić marynatę, zmiksuj czosnek, chili i imbir w blenderze, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj sos sojowy lub teriyaki i ketchup, a następnie pulsuj, aż do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3
Włożyć wołowinę do naczynia i posmarować marynatą. Pozostaw w lodówce do marynowania do 24 godzin, im dłużej, tym lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Aby ugotować wołowinę, rozpal grilla, a gdy płomienie opadną i węgiel świeci, połóż ją tłustą stroną i smaż przez około 5 minut, aby uzyskać skwierczenie tłuszczu. Odwróć go i gotuj przez 40 minut na średnio rzadkie, obracając od czasu do czasu, aż wszystkie strony zostaną zwęglone. Jeśli grill ma pokrywkę, użyj go, aby uzyskać bardziej palący smak. Kilka minut przed zdjęciem wołowiny, skropić brandy lub bourbon (jeśli używasz) do flamb mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Mięso unieść na deskę, przykryć folią i pozostawić na co najmniej 10 minut. Pokroić wołowinę w plastry jak pieczeń i podawać z dowolnymi sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn