Wołowina Garlicky
Wołowina Garlicky może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 40g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.11 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, pastę pomidorową, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny, Garlicky Wołowina Z Papryką, oraz Garlicky Hoisin Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia, następnie gotować cebulę przez 3 do 4 minut, odcedzić i ostudzić. Wycisnąć perłę cebuli ze skórek, popychając koniec korzenia zwrócony od siebie.
Mięso osuszyć i obficie posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej, 2 obroty patelni, w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać mięso i brązowy równomiernie na całym, a następnie wyjąć na talerz i obniżyć ogień do średniego.
Dodać masło i stopić, następnie dodać czosnek i cebulę. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, aż lekko brązowy, kilka minut. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować przez 1 minutę, a następnie dodać wino do rozpalenia.
Dodać wołowinę, bulion i pomidory.
Połączyć i piec, pod przykryciem, do miękkości, 2 do 2 1/2 godziny. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać płytę kuchenną na średnim ogniu, często mieszając.
Podawać z chlebem do mycia i udekorować natką pietruszki.