Witch ' s Cauldron Halloween Cake Pops

Witch ' s Cauldron Halloween Cake Pops
Czarownica kocioł Halloween ciasto Pops może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 35 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Jest idealny do Halloween. Jeśli masz skrócenie, cukierki topi, betty rich & kremowy lukier czekoladowy , i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kocioł Cake Pops, Kocioł czarownicy Chili, oraz Kocioł czarownicy kukurydza.

Instrukcje

1
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na 2-calowe kulki; umieścić na arkuszu cookie. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe Czarne cukierki topi się i 4 łyżeczki skracania odkryte na średnim (50%) 1 minutę, następnie w odstępach 15-sekundowych, aż do stopienia; mieszać do gładkiej. Powtórz z zielonymi cukierkami i pozostałymi 2 łyżeczkami skracającymi. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym czarnym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Wróć do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Kulki tortowe zanurzyć w czarnym cukierku (nie odkręcać nadmiaru).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Umieść kulki tortowe, góra w dół, na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Odstawić do Ustawienia.
7
Łyżka zielone cukierki na płaskiej stronie każdej kulki ciasta. Natychmiast dołączyć lukrecji wyglądać uchwyt. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
8
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn