Wiry brzoskwiniowo-malinowe migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wiry brzoskwiniowe i Malinowo-migdałowe. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. Mieszanka nektaru brzoskwiniowego, brzoskwini, rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiry brzoskwiniowo-malinowe migdałowe, Lody brzoskwiniowe z malinowymi zawijasami, oraz Mini Zawijasy Malinowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przełożyć sito gazą lub papierowymi ręcznikami i zawiesić nad miską.
Wlać jogurt na sito i pozostawić do odsączenia, w lodówce, na 3 godziny lub na noc.
Zagęszczony jogurt przekładamy do średniej miski i dodajemy migdały (1 łyżka do dekoracji), miód, waniliowy i skórkę pomarańczową. Cienkie z nektarem brzoskwiniowym, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Dodać rodzynki, brzoskwinię (rezerwując 1 łyżkę do dekoracji) i maliny (rezerwując 2 łyżki do dekoracji). Łyżka do indywidualnej miski lub szklanki i udekorować zastrzeżone migdałów, brzoskwini i malin.