Wir Mięsny Mozzarella
Mozzarella mięso wir może być dobry przepis, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułkę tartą, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mozzarella Meat Loaf, Mozzarella Meat Loaf Wellington, oraz Przepis Na Spaghetti Z Sosem Mięsnym I Mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce połączyć wołowinę, bułkę tartą, jajko, musztardę, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Na arkuszu woskowanego papieru wklep mieszaninę wołowiny w duży prostokąt. Pokryć powierzchnię plastrami sera. Zaczynając od krótkiego boku prostokąta, zwiń i usuń woskowany papier jednocześnie.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia. W małej misce, wymieszać ketchup, woda, i sos Worcestershire; wlać na wołowinę.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę i 10 minut.