Wiosenny makaron z boczkiem
Wiosenny makaron z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 372 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka grochu, sok z cytryny, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wiosenny Makaron, Wiosenny makaron, oraz Wiosenny Makaron Primavera.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając groszek słodki i groszek śnieżny w ostatniej chwili gotowania.
Makaron wymieszać z rzodkiewkami i 5 kolejnych składników; doprawić solą i pieprzem do smaku.
Posypać boczkiem i, w razie potrzeby, pokruszonym kozim serem.
*1 (16-oz.) opakowanie farfalle (muszka) makaron może być zastąpiony.