Wiosenny Gulasz Jagnięcy

Wiosenny Gulasz Jagnięcy
Wiosenny gulasz jagnięcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 739 kalorii, 56g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje $5.04 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś groszek, olej canolan, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej canolan, możesz podążać za tym daniem głównym z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Wiosenny Gulasz Jagnięcy, Gulasz jagnięcy z wiosennymi warzywami, oraz Gulasz Jagnięcy Z Wiosennymi Warzywami dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Dla mnie małe marchewki i pasternak symbolizują początek sezonu wiosennego. Ten przepis na gulasz celebruje to dla mnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Rozgrzej holenderski piekarnik na dużym ogniu i dodaj olej. Dopraw kawałki jagnięciny ze wszystkich stron solą i pieprzem do smaku. Gdy olej zacznie lekko dymić, za pomocą metalowych szczypiec ułóż jagnięcinę w jednej warstwie w gorącym oleju. Mięso zrumienić ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Wyjmij mięso do średniej miski. Dodaj cebulę i lekko dopraw solą. Gotuj do miękkości, 2 do 3 minut. Dodaj czosnek, pasternak i marchewkę. Dopraw solą do smaku i dodaj brązowy cukier. Gotuj, aż warzywa staną się lekko miękkie, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj wermut i gotuj, aż cały płyn się ugotuje, dodatkowe 5 do 8 minut. Dodaj musztardę, bulion wołowy i dodaj liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
WermutWermut
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Dodaj jagnięcinę z powrotem do garnka, a następnie przykryj i umieść na środku piekarnika. Gotuj, aż mięso będzie miękkie po przekłuciu czubkiem noża, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wyjmij gulasz z piekarnika i użyj dużej łyżki, aby odtłuścić nadmiar tłuszczu lub zanieczyszczeń z powierzchni sosu. Posmakuj przypraw i usuń liście laurowe. Dodaj groszek. Pozwól mu "odpocząć" przez 15 minut przed podaniem. Dodaj musztardę i przełóż do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Podawaj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn