Wiosenny Dip
Wiosenny Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 197 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz szczyptę mielonej gałki muszkatołowej, jogurtu, żelatyny i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wiosenne Szparagi, Wiosenny wypiek szynki i jajek, oraz Wiosenna Sałatka.
Instrukcje
Natkę pietruszki i liście mięty umieścić w maszynce kuchennej i pulsować 2 do 3 razy lub aż do połączenia.
Dodaj sardelę i następne 5 składników (sardela przez czarny pieprz); proces aż dobrze wymieszane, skrobanie boki miski procesora od czasu do czasu.
Dodać ricottę; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszanka pietruszki łyżka do miski; wymieszać z jogurtem, kwaśną śmietaną i cebulą.
Posypać żelatynę wodą w sosie-patelni; odstawić 1 minutę. Gotować na małym ogniu; mieszać, aż żelatyna się rozpuści.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać z mieszaniną pietruszki. Kryj się i wyluzuj.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.