Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym

Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym
Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz ząbek czosnku, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wiosenne smażenie warzyw z sosem cytrynowo-imbirowym, Spring Green Vegetable Stir Fry z sosem cytrynowo-imbirowym, oraz Penne ze szparagami i sosem cytrynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
3
Dodaj cebulę i grzyby; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj tymianek i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Mieszankę pieczarek równomiernie posypać mąką; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion i pół na pół; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6
Dodać groszek, 2 łyżki sera, skórkę i kolejne 3 składniki (przez pieprz); gotować 1 minutę lub aż groszek zostanie dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. W ciągu ostatnich 3 minut gotowania, dodać szparagi na patelnię; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać mieszaninę makaronu do mieszaniny grzybów; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9
Posypać pozostałą 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn