Wiosenne Warzywa Z Truskawkami I Miodowo-Arbuzowym Sosem

Wiosenne Warzywa Z Truskawkami I Miodowo-Arbuzowym Sosem
Wiosenne warzywa z truskawkami i miodowo-arbuzowym sosem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,28 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś migdały, cebulę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z indyka z truskawkami, Kiwi i nerkowcami w sosie miodowo-sezamowym, Wiosenne warzywa z sosem cytrynowym, oraz Kurczak i wiosenne warzywa z sosem Açai dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i przetworz do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść 1 szklankę zieleni na każdym z 5 pojedynczych talerzy sałatkowych. Wierzch równomiernie z truskawkami, czerwoną cebulą i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
MigdałyMigdały
ZieloniZieloni
3
Mżawka 2 łyżki sos na każdej sałatki.
4
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia28
Magazyn