Wiosenne warzywa z sosem cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wiosennych warzyw z sosem cytrynowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka skórki z cytryny, wiosna, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 95%. Kurczak i wiosenne warzywa z sosem Açai, Groszek wiosenny i zielenina z sosem Cacio e Pepe, oraz Wiosenne Warzywa Z Truskawkami I Miodowo-Arbuzowym Sosem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Aby zrobić dressing, wymieszać czosnek, sok z cytryny i skórkę, oliwę z oliwek i niektóre przyprawy razem. Doprowadzić dużą patelnię wody do wrzenia, następnie dodać brokuły i zieleninę i gotować przez około 5 minut do miękkości.
Dobrze odcedzić, następnie wrzucić przez opatrunek i podawać.