Wiosenne ciasto owczarka jagnięcego
Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spring Lamb Shepherd ' s Pie Recipe, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Pokroić duże kawałki tłuszczu z jagnięciny, następnie pokroić mięso na kawałki i włożyć małe partie do robota kuchennego, aż mięso zostanie zmielone.
Zmielone mięso umieścić w misce, następnie dodać mąkę i przyprawy i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Rozgrzać dużą patelnię i, gdy jest ładny i gorący, dodać oliwę z oliwek i jagnięciny i smażyć, aż rumiane na całym.
Na patelnię dodaj cebulę, seler, marchewkę, pancettę i czosnek, a dorzuć dużą szczyptę liści rozmarynu i pomidorów.
Wlać bulion i dobrze wymieszać, aby mieszanina nie przyklejała się do dna patelni. Pozostawić na tej samej patelni lub przenieść do naczynia żaroodpornego, przykryć i piec w piekarniku przez godzinę.
W międzyczasie obrać spuds, gotować je w osolonej wodzie, aż gotowane przez, a następnie dobrze odsączyć.
Mleko podgrzać delikatnie, a następnie zalać ziemniakami.
Dodaj gałkę masła i dobrze rozgnieść, aż będzie gładka i kremowa.
Pozostałe masło roztopić na patelni. Gdy zacznie bąbelkować, Wrzuć rozmaryn i smaż aż będzie chrupiący.
Odcedzić i dodać rozmaryn do puree ziemniaczanego z solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika, łyżkę nad puree ziemniaczanym, następnie podgrzej temperaturę do 204° i piecz przez około 20 minut lub do bulgotania i chrupiące i brązowe na wierzchu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;