Wiosenna Zupa Jarzynowa

Wiosenna Zupa Jarzynowa
Wiosenna zupa jarzynowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 67 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 58 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, ziemniaki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z Kraft Recipes ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wiosenna Zupa Jarzynowa, Wiosenna Zupa Jarzynowa, oraz Wiosenna Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę rozpuścić w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać pory, marchew i seler; gotować 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać cukinię i ziemniaki; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Dodać bulion z kurczaka, sos do makaronu, sól, pieprz i tymianek; dusić 30 do 40 min. lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia15
Magazyn