Wiosenna Panzanella

Wiosenna Panzanella
Wiosenna Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka szparagów, sól, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 210 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiosenny Przepis Panzanella, kapusta wiosenna panzanella, oraz Wiosenna Panzanella z groszkiem i koprem włoskim dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Magazyn