Przepis Wiosenna Paella warzywna może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pietruszkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wiosenno-Warzywna Paella, Wiosenna Paella Warzywna, oraz Wiosenna Paella Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Wrzuć Cebulki kopru włoskiego, marchew, rzepa, ziemniaki i 1/4 szklanki oleju w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Ziemniak
Marchew
Rzepa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
3
Przenieść do dużych obręczy blachy do pieczenia. Pieczeń do miękkości i brązowy wokół krawędzi, o 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Drobno zmielić 1/4 szklanki pietruszki i czosnku razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Czosnek
Mięso Mielone
5
Przenieść do małej miski. Wymieszać z papryką, szafranem i 1 łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Szafran
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj cebulę i smażyć na miękko, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
8
Dodaj pomidory; sauté 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
9
Dodać mieszankę ryżu i pietruszki; wymieszać 2 minuty. Wymieszać bulion, wodę i wino; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszaj szparagi, fasolę garbanzo i prażone warzywa. Zwiększyć ciepło do średnio-niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, często mieszając, około 20 minut. Doprawić paellę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ciecierzyca
Warzywa
Szparagi
Pietruszka-nać
Bulion
Woda
Ryż
Wino
10
Przełożyć na duży talerz.
11
Posypać liśćmi kopru włoskiego i pozostałą pietruszką.
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Protos Organic Tempranillo z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.