Wiosenna Paella Warzywna

Wiosenna Paella Warzywna
Wiosenna Paella warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz pietruszkę, paprykę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest to drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wiosenno-Warzywna Paella, Wiosenna Paella Warzywna, oraz Wiosenna Paella Warzywna dla podobnych receptur.

Składniki

5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż arborio lub średnioziarnistyryż arborio lub średnioziarnisty4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szparagi, przycięte, pokrojone na kawałkiszparagi, przycięte, pokrojone na kawałki3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.marchewki dziecięce (z około 4 pęczków), przycięte, obranemarchewki dziecięce (z około 4 pęczków), przycięte, obrane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola garbanzo w puszkach odsączona (ciecierzyca)fasola garbanzo w puszkach odsączona (ciecierzyca)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2largesświeże Cebulki kopru włoskiego (łącznie około 1 1/2 funta), przycięte, każda pokrojona na 8 klinów; 2 łyżki posiekanych liści zarezerwowaneświeże Cebulki kopru włoskiego (łącznie około 1 1/2 funta), przycięte, każda pokrojona na 8 klinów; 2 łyżki posiekanych liści zarezerwowane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula posiekanacebula posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody4pomidory śliwkowe, posiekane, nasiona i soki zastrzeżonepomidory śliwkowe, posiekane, nasiona i soki zastrzeżone2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 1/2-calowe młode ziemniaki o czerwonej skórce, o połowę1 1/2-calowe młode ziemniaki o czerwonej skórce, o połowę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonitki szafranowe, kruszonenitki szafranowe, kruszone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.rzepa, obrana, pokrojona na kawałki 3/4 cala (około 1 1/2 szklanki)rzepa, obrana, pokrojona na kawałki 3/4 cala (około 1 1/2 szklanki)3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 123 dolarów za butelkę.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
AGO Negralada pochodzi z działki Tempranillo, najszlachetniejszej Hiszpańskiej odmiany winorośli. Winorośl jest sadzona w głębokich glebach żwirowych zmieszanych z piaskiem na powierzchni i produkuje wina o charakterystycznym, twardym, garbnikowym charakterze.Starzejąc się 24 miesiące w nowych beczkach z francuskiego dębu, wino rozwinęło teraz swój pełny potencjał. Jego pełna dojrzałość wydobywa się z warstw pachnących owoców truskawek, lukrecji, ziół i minerałów z miękkimi, jedwabistymi taninami na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn