Wiosenna kanapka z szynką szparagową i jajkiem
Wiosenna kanapka z szynką ze szparagami i jajkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 654 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.02 za porcję. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz parmezan, awokado, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Idealna Wiosenna Kanapka., oraz The Ultimate Spring Egg Sandwich.
Instrukcje
Zawiń pokrojoną szynkę wokół szparagów.
Na każdą kromkę chleba tostowego nałożyć 3 szynki owinięte szparagami, 1 jajko i 2 plastry awokado.
Posypać serem i czarnym pieprzem.