Wiosenna Frittata
Wiosenna Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser asiago, szparagi, koperek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spring Pea Frittata, Wiosenna Frittata, oraz Easy Spring Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć por i szparagi.
Skropić olejem i posypać solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Przełożyć na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ciepło do 350°.
Umieść grzyby na dnie 9-in. deep-dish pie płyta pokryta sprayem do gotowania. Wierzch z pieczonymi warzywami i serem. W dużej misce ubijamy pozostałe składniki; polewamy serem.
Piec przez 30-35 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.