WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes
WINNER Mint Chocolate Chip i Fresh Mint Buttercream Cupcakes wymaga ok. 1 godzina i 1 minuta od początku do końca. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten przepis służy 12. 159 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką krem z miętą, miętową czekoladę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową, oraz Czekoladowe babeczki z miętową polewą czekoladową.
Instrukcje
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 12 regularnych wielkości wkładki cupcake.
W małym rondlu umieść lekką śmietanę i gałązki mięty i gotuj delikatnie przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać do małej miski i odstawić. Masło i cukier w misce miksera elektrycznego stoiska, aż blady i puszysty, o 5 protokół. Zeskrobać boki miski i dodać jajka podczas mieszania na średniej prędkości. Ponownie zeskrobać boki miski i przełączyć na niską prędkość. Na przemian dodając mieszaninę mąki i 1 szklankę śmietany z dodatkiem mięty, zaczynając i kończąc na mące. Zarezerwować pozostałą śmietanę.
Czekoladę drobno posiekać i ręcznie wymieszać z cieście.
Napełnij wkładki cupcake 2/3 pełne z ciasta i piec, aż lekko złoty, o 26 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Do maślanego: ubij masło w misce elektrycznego miksera stojącego, aż blednie.
Dodać krem z dodatkiem mięty i kontynuować bicie. Zmniejsz prędkość do niskiej i powoli dodawaj cukier cukierniczy, aż do uzyskania kremowej, średnio sztywnej konsystencji.
Sposób złożenia: używając dużej, gładkiej końcówki ciasta, wymieszaj krem z masłem na schłodzone babeczki miętowe.
Dekoruj świeżym liściem mięty, w razie potrzeby.