Wilted Greens
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zwiędłych zieleni. Ten przepis służy 6 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać rzepy, czosnek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wilted Greens, Wilted Greens, oraz Zwiędłe Warzywa Nad Ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Weź kilka liści na raz i ułóż je jeden na drugim, a następnie zwinąć je ciasno jak cygaro i pokroić w poprzek dużym ostrym nożem, aby uzyskać bardzo cienkie paski, zwane szyfonadą.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Przygotuj lodową kąpiel. Zieleninę blanszować we wrzącej wodzie przez około 2 minuty.
Odcedzić i zanurzyć warzywa w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić i wycisnąć do sucha.
W międzyczasie, połączyć posiekany boczek z oliwą z oliwek w dużej patelni saute i podgrzewać do gorąca.
Dodaj cebulę i saute do miękkości, o 10 protokół. Wrzucić w suszone chile i rozgnieciony czosnek i wrzucić do pachnące, o 2 protokół więcej.
Dodaj zielenie i wrzucić na dużym ogniu, aż zwiędną i błyszczące, 3 do 4 protokół.
Usuń chile i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i służyć.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;