Wilgotny pieczony cały czerwony Lucjan z pomidorami, bazylią i Oregano

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Wilgotne pieczone cały czerwony Snapper z pomidorami, bazylią i Oregano może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 6,02 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 62g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka snapper, oliwa z oliwek, cytryna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, Sola z bazylią, pomidorami i Oregano, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Stuff and cook the snapper: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Jeśli płetwy są nadal na rybach, użyj nożyczek kuchennych, aby je odciąć (po prostu rozpadają się po ugotowaniu).
Posyp zarówno wnętrze, jak i zewnętrzną stronę ryby solą i pieprzem. Wypchaj jamę 1/4 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki, całych liści bazylii, gałązek oregano, czosnku i plasterków cytryny.
Za pomocą bardzo dużej (14-calowy) saute patelni lub małej patelni do pieczenia (piekarnik Bezpieczny) ogrzać około 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu aż do palenia.
Dodaj rybę i gotować, aż dobrze rumiane z jednej strony, 3 do 4 protokół. Odwróć rybę-użyj dużej szpatułki i chwyć ogon, jeśli nie jest zbyt gorący-i gotuj z drugiej strony, aż dobrze się zarumienią, o 2 protokół. Wyjmij rybę z patelni i użyj waty papierowych ręczników, aby wytrzeć patelnię z oleju.
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek na patelnię, szczypta płatków czerwonej papryki, pomidory, ziemniaki, posiekane oregano i szczypta soli i gotować, aż pomidory zaczną tracić część swojego płynu, o 3 protokół. Odstawić rybę na patelnię, układając ją na wierzchu warzyw i skropić łyżką oliwy z oliwek.
Dodać bulion z kurczaka na patelnię i wycisnąć pozostałą połowę cytryny do sosu na patelni. Gotować na piecu innym 3 do 4 protokół, fastrygowanie ryby z sosem i przenoszenie niektórych pomidorów i ziemniaków na patelni na wierzchu ryby.
Zakończ gotowanie ryby w piekarniku bezpieczna patelnia w piekarniku 18 do 19 minut. (Aby sprawdzić donessness, popchnąć głowę w dół delikatnie w obszarze między nosem a czubkiem głowy; gdy głowa łatwo oddala się od tyłu szyi, jest gotowa.)
Wyjmij rybę z piekarnika i ostrożnie przenieś ją na boczny talerz, wlewając płyn do jamy z powrotem do patelni i utrzymuj rybę w cieple. Powrót patelni do pieca na średnim ogniu i gotować sos i warzywa na minutę lub dwie, aby skoncentrować smaki.
Dodać kolejną łyżkę oliwy z oliwek do patelni, posiekaną bazylią i doprawić dodatkową solą i pieprzem, jeśli to konieczne.
Polać rybę sosem i warzywami i podawać, używając dużej łyżki do usunięcia porcji z ryby. (Nie zapomnij odwrócić go, aby zjeść z drugiej strony!)
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.