Wietnamskie Kotlety Jagnięce

Wietnamskie Kotlety Jagnięce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Wietnamskie kotlety jagnięce spróbować. Jedna porcja zawiera 1014 kalorii, 40g białka, oraz 74g tłuszczu. Na $7.55 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, miód, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnamskie Kotlety Wieprzowe, Wietnamskie Kanapki Z Jagnięciną, oraz Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystko z wyjątkiem jagnięciny w naczyniu do pieczenia 13 na 9 cali i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Ułóż kotlety jagnięce w jednej warstwie w marynacie i obróć się do płaszcza. Przykryć, schłodzić i marynować co najmniej 4 godziny i do 24 godzin, obracając jagnięcinę co najmniej raz w czasie marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Wyjąć jagnięcinę z lodówki i pozostawić w temperaturze pokojowej na około 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Piec jagnięcinę przez 15 minut. Odwróć kotlety i nadal piec, aż zarejestrują 54° na termometrze natychmiastowego odczytu dla średnio rzadkie, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Udekoruj kolendrą i podawaj z sosem, limonkami i ryżem na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn