Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham)

Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham)
Wietnamski SOS zanurzeniowy (Nuoc Cham) może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 29 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chili, czosnek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), oraz Podstawowy Wietnamski sos do zanurzania ryb (nuoc Cham) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 1/2 szklanki wody, sos rybny, ocet, sok z limonki, cukier i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj mielone chili do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn