Wietnamski marynowany Daikon i marchew do Banh Mì (do Chua)

Wietnamski marynowany Daikon i marchew do Banh Mì (do Chua)
Przepis Wietnamski marynowany Daikon i marchew dla Banh Mì (do Chua) jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 92 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 117 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marchwi, rzodkiewki daikon, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, oraz Do Chua (Wietnamskie marynowane rzeczy).

Instrukcje

1
W dużej misce połącz marchew, rzodkiewkę, cukier i sól. Opuszkami palców wmasuj sól i cukier w warzywa, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać wodę i ocet ryżowy. Pakuj warzywa do słoika mason wielkości kwarty. Ogórki mogą być używane natychmiast, lub dla najlepszych wyników, zamknąć słoik i przechowywać w lodówce co najmniej przez noc i do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn