Wietnamski marynowany Daikon i marchew do Banh Mì (do Chua)
Przepis Wietnamski marynowany Daikon i marchew dla Banh Mì (do Chua) jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 92 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 117 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marchwi, rzodkiewki daikon, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, oraz Do Chua (Wietnamskie marynowane rzeczy).
Instrukcje
W dużej misce połącz marchew, rzodkiewkę, cukier i sól. Opuszkami palców wmasuj sól i cukier w warzywa, aż się rozpuszczą.
Dodać wodę i ocet ryżowy. Pakuj warzywa do słoika mason wielkości kwarty. Ogórki mogą być używane natychmiast, lub dla najlepszych wyników, zamknąć słoik i przechowywać w lodówce co najmniej przez noc i do 1 tygodnia.