Wietnamski" Banh Mi " Chicken Burger

Wietnamski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wietnamskiego hamburgera z kurczakiem "Banh Mi". Na 5,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, sól, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, Wietnamska Kanapka Z Kurczakiem (Banh Mi), oraz Banh Mi Chicken Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szklanej misce połącz ogórek, marchewkę i rzodkiewkę. W małym garnku, doprowadzić biały ocet, 1 1/2 łyżeczki soli, cukru i 1 szklanka wody do wrzenia; wlać warzywa i przechowywać w lodówce, aż marynowane, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
WarzywaWarzywa
OgórekOgórek
RzodkiewkaRzodkiewka
MarchewMarchew
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
2
Piekarnik rozgrzać do 204°. w maszynce, puls tofu, jajko, szalotki, 1/4 łyżeczka pieprzu i pozostałe 1 łyżeczka soli, aż połączone, 30 sekund. W misce, złożyć mieszaninę tofu do kurczaka; forma na 4 paszteciki. Nasmarować 12" x 12 " Blacha do pieczenia z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zielona CebulaZielona Cebula
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
SólSól
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
3
Piec hamburgery, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 74°, 20 minut. Na średniej patelni podgrzej olej sezamowy. Saut shiitakes, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Dodaj sos sojowy, ocet jabłkowy, kminek, brązowy cukier i pozostały 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować 2 protokół. Hamburgery, grzyby, marynowaną sałatkę, kiełki fasoli i kolendrę podzielić między bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Brązowy CukierBrązowy Cukier
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
PieprzPieprz
KminekKminek
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn