Przepis Wietnamski może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 2 godziny i 20 minut. Na 5,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 992 kalorie, 62g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chuck wołowiny, polędwica wołowa, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamski Pho, oraz Wietnamski Gorący Garnek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku, doprowadzić 6 Quarts wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Umieść kości i uchwyt wołowy w drugim garnku i dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować energicznie przez 5 minut. Używając szczypiec, ostrożnie przenieś kości i wołowinę do pierwszego garnka wrzącej wody. Odrzuć wodę, w której gotowane mięso (oczyszcza to kości i mięso oraz zmniejsza zanieczyszczenia, które mogą zachmurzyć bulion). Gdy woda powróci do wrzenia, zmniejszyć ogień do gotować. Często odtłuszczaj powierzchnię, aby usunąć pianę i tłuszcz.
Wyjąć i wyrzucić zarówno torebkę przypraw i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodać sól i nadal gotować na wolnym ogniu, odtłuszczając w razie potrzeby, aż będzie gotowy do złożenia naczynia. Bulion musi gotować przez co najmniej 2 godziny. (Rosół będzie smakował słono, ale będzie zrównoważony po dodaniu makaronu i dodatków.) Pozostaw pozostały uchwyt i kości do gotowania na wolnym ogniu w garnku podczas składania misek.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Aby służyć, umieść ugotowany makaron w rozgrzanych miseczkach. (Jeśli makaron nie jest gorący, podgrzej go w kuchence mikrofalowej lub zanurz na krótko we wrzącej wodzie, aby zapobiec ostygnięciu zupy.)
Na makaron ułożyć kilka plastrów wołowiny i surową polędwicę. Doprowadzić bulion do wrzenia toczenia; Chochla około 2 do 3 filiżanek do każdej miski. Bulion natychmiast ugotuje surową wołowinę.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.