Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym

Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym
Wietnamska zupa z makaronem wołowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to drogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka makaronu ryżowego, skondensowany bulion wołowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wołowina Pho (Wietnamska Zupa Z Makaronem), oraz Pho (wietnamska zupa wołowa z makaronem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Drenaż. Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj makaron i gotuj od 3 do 5 minut-nie rozgotowuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
W międzyczasie połącz bulion wołowy, imbir, sól i pieprz Tajski w rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Ułóż równe porcje makaronu w 4 dużych miseczkach do zupy, a na wierzchu ułóż surową wołowinę. Chochla gorący rosół na makaron i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
7
Udekoruj klinami limonki, liśćmi bazylii,kolendrą, fasolą mung i zieloną cebulą i podawaj z sosem ostrygowym i ostrygowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Klin WapiennyKlin Wapienny
Fasola MungFasola Mung
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych

Składniki

8931 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Szalotka, czosnek, przyprawy do smakuSzalotka, czosnek, przyprawy do smaku8931 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Szalotka, czosnek, przyprawy do smakuSzalotka, czosnek, przyprawy do smaku1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 szklanka mocno upakowanych liści bazylii1 szklanka mocno upakowanych liści bazylii1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 szklanka mocno upakowanych liści bazylii1 szklanka mocno upakowanych liści bazylii43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapokrojona świeża kolendrapokrojona świeża kolendra43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapokrojona świeża kolendrapokrojona świeża kolendra1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży korzeń imbiruposiekany świeży korzeń imbiru1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży korzeń imbiruposiekany świeży korzeń imbiru4zielona cebula, cienko pokrojonazielona cebula, cienko pokrojona1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4wapno klinowewapno klinowe1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełki fasoli mungkiełki fasoli mung1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełki fasoli mungkiełki fasoli mung1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.makaron ryżowy suszonymakaron ryżowy suszony1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.makaron ryżowy suszonymakaron ryżowy suszony1Thai chile, choppedThai chile, chopped2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.stek okrągły bez kości, pokrojony bardzo cienkostek okrągły bez kości, pokrojony bardzo cienko2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.stek okrągły bez kości, pokrojony bardzo cienkostek okrągły bez kości, pokrojony bardzo cienko1Średnia żółta cebula, posiekanazimna wodazimna woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn