Wietnamska zupa z makaronem wołowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to drogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka makaronu ryżowego, skondensowany bulion wołowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wołowina Pho (Wietnamska Zupa Z Makaronem), oraz Pho (wietnamska zupa wołowa z makaronem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Drenaż. Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj makaron i gotuj od 3 do 5 minut-nie rozgotowuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
W międzyczasie połącz bulion wołowy, imbir, sól i pieprz Tajski w rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Ułóż równe porcje makaronu w 4 dużych miseczkach do zupy, a na wierzchu ułóż surową wołowinę. Chochla gorący rosół na makaron i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chochla
7
Udekoruj klinami limonki, liśćmi bazylii,kolendrą, fasolą mung i zieloną cebulą i podawaj z sosem ostrygowym i ostrygowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka