Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią

Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią
Przepis wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 22g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz szerokie paluszki ryżowe, imbir, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Wołowina Pho (Wietnamska Zupa Z Makaronem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zamrozić wołowinę 10 minut; pokroić w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
W dużym rondlu umieścić cebulę i kolejne 5 składników; gotować na średnim ogniu 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodać bulion i 3 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Przecedzić mieszaninę bulionu przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Zwróć bulion na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodaj sos sojowy, cukier i sos rybny; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Dodaj bok choy i groszek śnieżny; gotuj na wolnym ogniu 4 minuty lub aż groszek będzie chrupiący-delikatny i bok choy zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bok ChoyBok Choy
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Ułóż 1/2 szklanki makaronu w każdej z 4 dużych misek. Podzielić surową wołowinę i plastry chile równomiernie między miseczki. Chochla około 1 2/3 szklanki gorącej zupy nad każdą porcją (bulion ugotuje wołowinę). Top każdej porcji z 1/4 szklanki kiełków fasoli, 1 łyżka bazylii i 1 łyżka mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
9
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn