Wietnamska Sałatka wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, sos sojowy, stek z flanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Gorąca Wietnamska Sałatka Wołowa, oraz Wietnamska Sałatka Wołowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery. Natrzeć oliwę z oliwek na boki stek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stek Z Flanki
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieść stek pod brojlerem i gotować, aż rumiane, 6 do 7 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Zdjąć z brojlerów, przykryć folią i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
W małej misce, ubić razem sos sojowy, sok z limonki, olej sezamowy, imbir, sos rybny, i jalapeo. W dużej misce, połączyć bazylii, kolendra, ogórek, cebula, i kiełki fasoli i wrzucić dobrze z sosem sojowym. Ułóż makaron na górze.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.