Wietnamska Kanapka Z Tofu
Przepis Wietnamski Tofu kanapka może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 45 minut. To danie główne ma 1085 kalorii, 57g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na $7.0 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz tamari, czosnek, aromatyczne pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Z Tofu, Banh Xeo (naleśniki Wietnamskie) z Tofu, oraz Wietnamskie sajgonki z chrupiącym Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić marchew, daikon, cebulę i chili.
Pozostałe składniki połączyć w małym rondlu, doprowadzić do wrzenia i zalać mieszaniną marchwi. Odstawić na co najmniej godzinę do marynowania, lub przenieść do hermetycznego pojemnika, i przechowywać w lodówce.