Wieprzowina z winogronami i estragonem

Wieprzowina z winogronami i estragonem
Wieprzowina z winogronami i estragonem jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś schabowe kotlety, cukier, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kurczak estragonowy z winogronami i Linguine, Pieczony kurczak z winogronami, kasztanami i masłem estragonowym, oraz Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na bardzo dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem i dodać kotlety na patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane i prawie gotowane przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Przełożyć wieprzowinę na półmisek, przykryć luźno i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodaj winogrona na patelni i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać szalotki i cukier i gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Dodać ocet i gotować, aż prawie odparował, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Dodać wino i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Powrót wieprzowiny i wszelkie soki na patelni i gotować na wolnym ogniu, aż kotlety są po prostu gotowane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Przełożyć wieprzowinę na talerze. Gotować sos, aż gęsty i błyszczący, o 2 protokół. Wymieszać z estragonem i polać sosem wieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Serwuj od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Magazyn