Wieprzowina z winogronami i estragonem

Wieprzowina z winogronami i estragonem
Wieprzowina z winogronami i estragonem jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś schabowe kotlety, cukier, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kurczak estragonowy z winogronami i Linguine, Pieczony kurczak z winogronami, kasztanami i masłem estragonowym, oraz Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na bardzo dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem i dodać kotlety na patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane i prawie gotowane przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przełożyć wieprzowinę na półmisek, przykryć luźno i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Dodaj winogrona na patelni i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szalotki i cukier i gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Dodać ocet i gotować, aż prawie odparował, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
6
Dodać wino i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
8
Powrót wieprzowiny i wszelkie soki na patelni i gotować na wolnym ogniu, aż kotlety są po prostu gotowane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przełożyć wieprzowinę na talerze. Gotować sos, aż gęsty i błyszczący, o 2 protokół. Wymieszać z estragonem i polać sosem wieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
10
Serwuj od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Magazyn