Wieprzowina z winogronami i estragonem

Wieprzowina z winogronami i estragonem
Wieprzowina z winogronami i estragonem jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś schabowe kotlety, cukier, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kurczak estragonowy z winogronami i Linguine, Pieczony kurczak z winogronami, kasztanami i masłem estragonowym, oraz Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na bardzo dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem i dodać kotlety na patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane i prawie gotowane przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć wieprzowinę na półmisek, przykryć luźno i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodaj winogrona na patelni i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać szalotki i cukier i gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać ocet i gotować, aż prawie odparował, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Dodać wino i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Powrót wieprzowiny i wszelkie soki na patelni i gotować na wolnym ogniu, aż kotlety są po prostu gotowane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Przełożyć wieprzowinę na talerze. Gotować sos, aż gęsty i błyszczący, o 2 protokół. Wymieszać z estragonem i polać sosem wieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Serwuj od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Magazyn