Wieprzowina z rozmarynem Polenta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z rozmarynem Polentan. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 668 kalorii, 82g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, oliwa z oliwek, płatki pieprzu, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rozmaryn-Parmezan Polenta, Ciasto Rosemary Polenta Pound, oraz Indywidualne Rozmaryn Polenta Bochenki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Połączyć musztardę, ocet, posiekany rozmaryn i 1/2 łyżeczki każdej soli i pieprzu w misce; szczotka na całej wieprzowiny.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni odpornej na przywieranie na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż termometr rejestruje 145 Stopni F, O 15 protokół.
Przenieś wieprzowinę na deskę do krojenia i pozwól odpocząć.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, czosnek i płatki czerwonej papryki; gotować na średnim ogniu, 2 protokół.
Dodać brokuły, 1/4 szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli. Przykryć; gotować 5 minut.
Doprowadzić 3 szklanki wody, mleko, gałązkę rozmarynu i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; wyrzucić rozmaryn.
Ubić polentę i gotować, ubijając, aż zgęstnieje, 3 do 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z brokułami i polentą.