Wieprzowina Z Grilla Z Sosem Ranczo-Barbecue

Slow - Grillowana wieprzowina z sosem Barbecue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1054 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ranczo-sos barbecue, Ranch dressing mix, pieczeń barku wieprzowego, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Pulled Pork z brzoskwiniowym sosem Barbecue, Wolnoopalacz wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia, oraz Wolnoopalacz wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia.
Instrukcje
RUB sos wymieszać równomiernie na pieczeni. SOS maślany wstrzyknąć równomiernie do pieczeni. Owinąć szczelnie folią i umieścić w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie do zamrażarki; przykryć lub zamknąć i schłodzić 8 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed grillowaniem.
Zapal jedną stronę grilla, podgrzewając do wysokiej temperatury (400 do 500); pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Ułożyć pieczone, tłuste bokiem do góry, nad nieoświetloną stroną grilla i grilla, przykryte pokrywą grilla, 3 1/2 do 4 1/2 godziny lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji 18
(Mięso łatwo odciągnie się od kości.)
Odstawić na 15 minut. Grubo posiekać i podawać z sosem Ranczo-Barbecue.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Cajun Injector Creole Butter Injectable Marinade.