Wieprzowina Z Grilla Jalapeño

Jalapeño Grillowana wieprzowina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz sól, do 6 papryki jalapeño, sok z limonki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane Nadziewane Chiles Jalapeno z grillowanym sosem Paprykowo-pomidorowym, Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa, oraz Grillowany koper włoski z grillowanym sosem Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasiona i posiekać 3 papryki. Wymieszać razem posiekany pieprz, kolejne 4 składniki i 1/4 łyżeczki soli.
Butterfly pieczenia przez co wzdłużnie wyciąć środek 1 płaskiej stronie, cięcia w ciągu 1/2 cala od dołu. Od dołu cięcia, pokrój poziomo do 1/2 cala z lewej strony; powtórz procedurę z prawej strony. Otwórz pieczeń i umieść między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Rozprowadzić mieszankę pieprzu na pieczeni.
Zwinąć i związać w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Miejsce, szew stronie w dół, w lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Nasiona i posiekać pozostałe 2 do 3 papryki jalapeo. Wymieszać razem paprykę, masło i pozostałą 1 łyżeczkę soli.
Wieprzowina z grilla, przykryta pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350 do 40
40 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 160, obracając i fastrygując często mieszaniną masła. Pokrój i podawaj z wykwintną zielenią.