Wieprzowina Z Grilla
Wieprzowina z grilla może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 188g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 1209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka octu balsamicznego, ketchupu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Barbecue Wieprzowe, oraz Wieprzowina Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 F. w dużej misce, ubij razem ocet, olej, ketchup, sok pomarańczowy, tymianek, sól i kilka zmielonych pieprzu.
Dodać mięso lub ryby i dobrze płaszcz. Odstawić miskę na bok, pozwalając na marynowanie mięsa lub ryb przez 15 minut. Ułóż mięso lub ryby w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie; rezerwy marynaty.
Piec 30 minut dla wieprzowiny, 30 minut dla kurczaka, lub 20 minut dla łososia. W połowie czasu gotowania obróć mięso lub rybę i łyżka marynaty nad nim, a następnie wróć do piekarnika. Mięso pokroić i podzielić na 4 talerze. Doprawić solą i pieprzem do smaku.