Wieprzowina Wędzona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonej wieprzowiny. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ketchup, ocet jabłkowy, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Wędzona, Wędzona Wieprzowina Ananasowa, oraz Wędzona Pupa Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć drewno w wodzie 1 godzinę.
Musztardę i następne 6 składników ugotować w dużym rondlu na małym ogniu, często mieszając, 20 minut; zdjąć z ognia i odstawić.
Wyciąć kilka głębokich szczelin w pieczeniu za pomocą noża do parowania. Wymieszać razem czosnek, sól i pieprz; natrzeć ze wszystkich stron pieczeni.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Osuszyć Drewno; umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę, aby wypełnić linię.
Umieść pieczeń wieprzową na środku dolnego stojaka na żywność.
Wlać 1 szklankę mieszanki musztardy na pieczeni.
Gotować, przykryte pokrywką palacza, od 6 do 7 godzin lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 165, dodając co godzinę dodatkowe drewno i węgiel drzewny w razie potrzeby.
Wyjąć pieczeń z palacza; lekko ostudzić. Posiekać i podawać z pozostałym sosem musztardowym.