Wieprzowina Wellington

Wieprzowina Wellington
Wieprzowina Wellington to danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 13g tłuszczu i w sumie 312 kalorii. Za $1.69 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, paluszków chlebowych, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Wieprzowina Wellington, Wieprzowina Wellington, oraz Wieprzowina Wellington.

Instrukcje

1
Pokrój pieczeń na pół poziomo; posyp solą i pieprzem. Na patelni na małym ogniu gotuj pieczeń i dwa ząbki czosnku w 3 łyżkach oleju przez 20 minut, zmieniając kolor na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W międzyczasie na innej patelni gotuj szpinak i grzyby na pozostałym oleju przez 3-4 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj pozostały czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dobrze odcedź.
5
Zdjąć z ognia; dodać ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Umieść paluszki chlebowe 1/2 cala. osobno w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia, lekko rozciągając ciasto, aby każdy paluszek miał około 13 cali. długo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Połóż jedną pieczeń na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Równomiernie rozprowadź nadzienie szpinakowe na pieczeni. Na wierzch z drugą połową pieczeni. Przynieś końce paluszka chlebowego na górę pieczeni, przekręcając i szczypiąc, aby uszczelnić. Powtórz z każdym paluszkiem chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Piec w temperaturze 350° przez 20-35 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn