Wieprzowina w sosie pomarańczowo-musztardowym

Wieprzowina w sosie pomarańczowo-musztardowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomarańczową marmoladę, gewürztraminer i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Owocami W Sosie Pomarańczowo-Musztardowym, Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, oraz Kotlety Wieprzowe Szkliwione Pomarańczowo-Musztardowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulion i wino w dużej patelni nonstick; gotować 10 minut na dużym ogniu lub aż płyn zmniejszy się do 2/3 szklanki.
Połącz marmoladę, musztardę i skrobię kukurydzianą; wymieszaj z mieszaniną wina. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę, stale mieszając.
Wlać mieszaninę do miski; odstawić i ogrzać.
Utnij tłuszcz z polędwic; posyp solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wieprzowinę; gotować 30 minut lub aż termometr do mięsa wstawiony w najgrubszą część wieprzowiny rejestruje 160, obracając wieprzowinę co 10 minut.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Podawać wieprzowinę z sosem.