Wieprzowina w sosie musztardowym
Wieprzowina w sosie musztardowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 205 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sos worcestershire, tymianek, bulion z kurczaka o niskiej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Wieprzowina w sosie musztardowym, oraz Wieprzowina w sosie musztardowym.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Sos Worcestershire posmarować wieprzowiną, posypać solą i pieprzem; odstawić.
Połącz cebulę i czosnek w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; dobrze wymieszać. Przykryć papierem woskowym i kuchenką mikrofalową na 2 minuty. Wymieszaj mąkę i tymianek z mieszanką cebuli; stopniowo dodawaj bulion i musztardę, mieszając trzepaczką do wymieszania. Ułóż wieprzowinę na mieszance cebuli, szprychowo-modnej, z końcami skierowanymi ku środkowi naczynia. Przykryć i mikrofalówka w wysokiej 7 minut, przestawiając wieprzowinę i mieszając mieszankę cebuli co 3 minuty.
Odstawić, pokryte, 5 minut.