Wieprzowina w sosie czosnkowym

Wieprzowina w sosie czosnkowym
Wieprzowina w sosie czosnkowym to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany wodne, wodę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Wieprzowina w sosie czosnkowym, Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Kotlety wieprzowe w sosie miodowo-czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej i 1 1/2 łyżki sosu sojowego w średniej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać wieprzowinę, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Odstawić na 15 minut.
4
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Wymieszać razem pozostałe 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, pozostałe 4 łyżki sosu sojowego, 1/4 szklanki wody i 4 łyżeczki sosu hoisin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Oleje ciepła w dużej patelni lub wok na średnim ogniu 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać mieszankę wieprzową i smażyć 3 do 4 minut lub aż wieprzowina jest rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Dodać grzyby i 5 kolejnych składników; smażyć 2 minuty. Wymieszać w mieszance sos hoisin, i stir-smażyć 1 minutę lub aż zgęstnieje. Wymieszać z sokiem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Podawać na ciepłym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSos
Magazyn