Wieprzowina Tinga Quesadillas
Przepis wieprzowina Tinga Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 15 minut. Ten przepis służy 2. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 328 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 818 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać salsa verde, cilantro, cotija, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tinga de Puerco (Tinga wieprzowa), Tinga Wieprzowa, oraz Wieprzowina Tinga Sopes.
Instrukcje
Tortillę umieścić na patelni, posypać połową sera ponad połową tortilli, na wierzchu tinga wieprzowa, kolendra i pozostały ser.Złóż tortillę na pół pokrywając nadzienie i gotuj, aż quesadilla będzie złotobrązowa po obu stronach i ser się stopi, około 2-4 minut na stronę.
Podawać posypane mieszaniną awokado salsa verde wraz z cebulą, cotija i kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.