Wieprzowina, szpinak i Ricotta Manicotti

Wieprzowina, szpinak i Ricotta Manicotti
Wieprzowina, szpinak i Ricotta Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1270 kalorii, 55g białka, oraz 91 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.48 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pomidory śliwkowe san marzano, sól koszerną, ser ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szpinak i Ricotta Manicotti, Manicotti Z Indykiem, Grzybami Cremini I Serem Ricotta, oraz Manicotti Ze Szpinakiem.

Instrukcje

1
Nadzienie: zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, dodać cebulę i umieścić patelnię na średnim ogniu. Cebulę przyprawiamy solą do smaku i dodajemy szczyptę pokruszonych płatków czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Saute aż cebula są przezroczyste i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 protokół. Mieszać w czosnku i saute 3 do 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać kiełbasę wieprzową i gotować, aż ładnie rumiane. Wymieszać ze szpinakiem, doprawić solą, do smaku, i saute aż szpinak zwiędnie, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Wyjąć z ognia i ostudzić. W dużej misce, dodać ricotta, 1 szklanka startego Parmigiano, jajka i 1 szklanka beszamelu i mieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszać schłodzoną mieszankę kiełbasy z mieszaniną ricotty. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby. Aby zmontować manicotti: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj naczynie do pieczenia przez równomiernie schmearing 1 szklanka sosu beszamelowego w dolnej części 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia. 2 czubate łyżki nadzienia połóż na krepie tuż poniżej połowy krepy. Uformuj nadzienie w równą kłodę, a następnie zwiń krepę, aby zamknąć nadzienie. Powtórz z pozostałym nadzieniem i naleśnikami. Ułóż naleśniki w naczyniu do pieczenia, przytulając je do siebie, aż naczynie zostanie wypełnione. Sos pomidorowy rozłóż na wierzchu naleśników i rozłóż beszamel w szerokim pokosie na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
ManicottiManicotti
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
NaleśnikiNaleśniki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Posypać pozostałą 1/2 szklanki Parmigiano i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się przez, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć folię i piec, aż Góra zaczyna brązowieć trochę, o 5 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Wyjąć z piekarnika i podawać posypane odrobiną dodatkowego sera. Mamma mia! ;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Dodaj masło i cebulę do dużego rondla na średnim ogniu. Doprawić cebulę solą, do smaku i gotować, aż staną się przezroczyste i bardzo aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Dodać mąkę i gotować, aż mąka i masło przypominają mokry piasek, o 3 do 4 protokół. Stopniowo, trzepaczka w mleku aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
Dodać liść laurowy i gałkę muszkatołową i doprawić solą, do smaku. Powoli doprowadzić mieszaninę mleka / mąki do wrzenia, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu na dnie. Upewnij się, że mleko dochodzi do wrzenia lub mąka nie ugotuje się i zostaniesz pozostawiony z bardzo nieprzyjemnym uczuciem skrobiowym na języku. Gdy sos się zagotuje i zgęstnieje, wyjmij go z ognia. Wyrzucić liść laurowy. Wymieszać starte Parmigiano, posmakować i w razie potrzeby dostosować przyprawę. Używać od razu lub przechowywać w lodówce, przykryte, aż gotowe do montażu naczynia. Kremowy! ;
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Zalać duży garnek sosu z oliwą z oliwek i dodać pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Umieść garnek na średnim ogniu i gotuj pancettę przez 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
15
Dodać cebulę, obficie doprawić solą, do smaku i wymieszać, aby pokryć oliwą z oliwek. Cebulę gotować przez 6 do 7 minut, często mieszając. Cebula powinna stać się bardzo miękka i aromatyczna, ale nie ma koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
16
Dodać czosnek i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół, często mieszając. Przekaż pomidory przez młyn spożywczy. Pamiętaj, aby przepuścić całą miąższ przez otwory, pozostawiając tylko łodygi i nasiona, i pamiętaj, aby zeskrobać miąższ z dna młyna spożywczego. To wszystko wielkie pieniądze!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
17
Dodaj pomidory do garnka z sosem i 1 puszka wody (Około 2 do 3 szklanek). Obficie doprawić solą i posmakować!!!! Pomidory biorą dużo soli. Doprawiaj małymi kroczkami i smakuj na każdym kroku. Gotować sos przez 2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu i często degustując. Użyj sosu od razu na makaron lub do innych potrzeb sos pomidorowy. Ten sos może być również chłodzony i przechowywany w lodówce przez kilka dni lub może być zamrożony. ;
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
18
Ciasto: w misce do mieszania, dodać mąkę i sól i zrobić dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
19
Do środka studni dodać łyżki masła, mleko, wodę sodową i 3 łyżki masła mielonego i ubijać razem, aż się połączą. Mieszanina powinna być jak bardzo luźne ciasto naleśnikowe. Jeśli mieszanina jest trochę gęsta, ubij trochę więcej mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
20
Odstawić ciasto na co najmniej 30 minut przed użyciem. Naleśniki: rozpuścić około 1/2 łyżeczki masła w małej patelni nonstick saute. Masło powinno pokryć dno patelni, jeśli jest dużo nadmiaru, wytrzyj papierowym ręcznikiem. Trzymaj ręcznik papierowy pod ręką na wypadek, gdybyś potrzebował go ponownie (będziesz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
21
Umieść patelnię na średnim ogniu. Napełnij 2-uncjową kadzi, prawie do góry, z ciasta i wlać go do nagrzanej patelni, przechylając i obracając patelnię, jak kadzi ciasto, równomiernie przykryć dno. Zajmie to trochę praktyki, nawet jeśli jesteś doświadczonym kreparzem, pierwsza para zawsze się marnuje. Zaakceptuj to i idź dalej. Gdy krawędzie krepy zaczną odrywać się od krawędzi patelni, a dno zacznie się nieco brązowieć, Odwróć krepę i gotuj ją przez około 1 minutę po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
22
Wyjmij naleśnik z patelni na talerz i pozostaw do ostygnięcia. Stos naleśniki, ponieważ są one gotowane między kwadraty papieru pergamin. Powtarzaj ten proces, aż całe ciasto zostanie użyte, wycierając patelnię ręcznikiem papierowym lub topiąc trochę więcej masła na patelni, w razie potrzeby. YAY! ;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)

Składniki

454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpinak niemowlęcy, umyty i pokrojony na 1 cal długościszpinak niemowlęcy, umyty i pokrojony na 1 cal długości1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekiełbasa wieprzowa z kopru włoskiego luzemkiełbasa wieprzowa z kopru włoskiego luzem32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuroztopione masło, plus 3 łyżki do gotowania naleśnikówroztopione masło, plus 3 łyżki do gotowania naleśników1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweClub sodaClub soda2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzułyżki mąki uniwersalnejłyżki mąki uniwersalnej3goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany4largesząbki czosnku, rozbite i posiekaneząbki czosnku, rozbite i posiekane1szczyptaSzczypta soli koszernejSzczypta soli koszernej6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone1szczyptaSzczypta startej gałki muszkatołowejSzczypta startej gałki muszkatołowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w 1/2 cala kostkęcebula pokrojona w 1/2 cala kostkę2largesCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkę113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepancetta pokrojona w kostkępancetta pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggiano, plus dodatkowo do serwowaniatarty Parmigiano-Reggiano, plus dodatkowo do serwowania3kilogramypuszki) włoskie pomidory śliwkowe San Marzanopuszki) włoskie pomidory śliwkowe San Marzano1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1smallscebula biała pokrojona w 1/2 cala kostkęcebula biała pokrojona w 1/2 cala kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn