Wieprzowina, szpinak i Ricotta Manicotti

Wieprzowina, szpinak i Ricotta Manicotti
Wieprzowina, szpinak i Ricotta Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1270 kalorii, 55g białka, oraz 91 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.48 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pomidory śliwkowe san marzano, sól koszerną, ser ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szpinak i Ricotta Manicotti, Manicotti Z Indykiem, Grzybami Cremini I Serem Ricotta, oraz Manicotti Ze Szpinakiem.

Instrukcje

1
Nadzienie: zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, dodać cebulę i umieścić patelnię na średnim ogniu. Cebulę przyprawiamy solą do smaku i dodajemy szczyptę pokruszonych płatków czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Saute aż cebula są przezroczyste i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 protokół. Mieszać w czosnku i saute 3 do 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać kiełbasę wieprzową i gotować, aż ładnie rumiane. Wymieszać ze szpinakiem, doprawić solą, do smaku, i saute aż szpinak zwiędnie, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wyjąć z ognia i ostudzić. W dużej misce, dodać ricotta, 1 szklanka startego Parmigiano, jajka i 1 szklanka beszamelu i mieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać schłodzoną mieszankę kiełbasy z mieszaniną ricotty. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby. Aby zmontować manicotti: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj naczynie do pieczenia przez równomiernie schmearing 1 szklanka sosu beszamelowego w dolnej części 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia. 2 czubate łyżki nadzienia połóż na krepie tuż poniżej połowy krepy. Uformuj nadzienie w równą kłodę, a następnie zwiń krepę, aby zamknąć nadzienie. Powtórz z pozostałym nadzieniem i naleśnikami. Ułóż naleśniki w naczyniu do pieczenia, przytulając je do siebie, aż naczynie zostanie wypełnione. Sos pomidorowy rozłóż na wierzchu naleśników i rozłóż beszamel w szerokim pokosie na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
ManicottiManicotti
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
NaleśnikiNaleśniki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Posypać pozostałą 1/2 szklanki Parmigiano i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się przez, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć folię i piec, aż Góra zaczyna brązowieć trochę, o 5 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Wyjąć z piekarnika i podawać posypane odrobiną dodatkowego sera. Mamma mia! ;
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Dodaj masło i cebulę do dużego rondla na średnim ogniu. Doprawić cebulę solą, do smaku i gotować, aż staną się przezroczyste i bardzo aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Dodać mąkę i gotować, aż mąka i masło przypominają mokry piasek, o 3 do 4 protokół. Stopniowo, trzepaczka w mleku aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Dodać liść laurowy i gałkę muszkatołową i doprawić solą, do smaku. Powoli doprowadzić mieszaninę mleka / mąki do wrzenia, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu na dnie. Upewnij się, że mleko dochodzi do wrzenia lub mąka nie ugotuje się i zostaniesz pozostawiony z bardzo nieprzyjemnym uczuciem skrobiowym na języku. Gdy sos się zagotuje i zgęstnieje, wyjmij go z ognia. Wyrzucić liść laurowy. Wymieszać starte Parmigiano, posmakować i w razie potrzeby dostosować przyprawę. Używać od razu lub przechowywać w lodówce, przykryte, aż gotowe do montażu naczynia. Kremowy! ;
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
Zalać duży garnek sosu z oliwą z oliwek i dodać pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
14
Umieść garnek na średnim ogniu i gotuj pancettę przez 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Dodać cebulę, obficie doprawić solą, do smaku i wymieszać, aby pokryć oliwą z oliwek. Cebulę gotować przez 6 do 7 minut, często mieszając. Cebula powinna stać się bardzo miękka i aromatyczna, ale nie ma koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
16
Dodać czosnek i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół, często mieszając. Przekaż pomidory przez młyn spożywczy. Pamiętaj, aby przepuścić całą miąższ przez otwory, pozostawiając tylko łodygi i nasiona, i pamiętaj, aby zeskrobać miąższ z dna młyna spożywczego. To wszystko wielkie pieniądze!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
17
Dodaj pomidory do garnka z sosem i 1 puszka wody (Około 2 do 3 szklanek). Obficie doprawić solą i posmakować!!!! Pomidory biorą dużo soli. Doprawiaj małymi kroczkami i smakuj na każdym kroku. Gotować sos przez 2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu i często degustując. Użyj sosu od razu na makaron lub do innych potrzeb sos pomidorowy. Ten sos może być również chłodzony i przechowywany w lodówce przez kilka dni lub może być zamrożony. ;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
18
Ciasto: w misce do mieszania, dodać mąkę i sól i zrobić dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
19
Do środka studni dodać łyżki masła, mleko, wodę sodową i 3 łyżki masła mielonego i ubijać razem, aż się połączą. Mieszanina powinna być jak bardzo luźne ciasto naleśnikowe. Jeśli mieszanina jest trochę gęsta, ubij trochę więcej mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20
Odstawić ciasto na co najmniej 30 minut przed użyciem. Naleśniki: rozpuścić około 1/2 łyżeczki masła w małej patelni nonstick saute. Masło powinno pokryć dno patelni, jeśli jest dużo nadmiaru, wytrzyj papierowym ręcznikiem. Trzymaj ręcznik papierowy pod ręką na wypadek, gdybyś potrzebował go ponownie (będziesz).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
21
Umieść patelnię na średnim ogniu. Napełnij 2-uncjową kadzi, prawie do góry, z ciasta i wlać go do nagrzanej patelni, przechylając i obracając patelnię, jak kadzi ciasto, równomiernie przykryć dno. Zajmie to trochę praktyki, nawet jeśli jesteś doświadczonym kreparzem, pierwsza para zawsze się marnuje. Zaakceptuj to i idź dalej. Gdy krawędzie krepy zaczną odrywać się od krawędzi patelni, a dno zacznie się nieco brązowieć, Odwróć krepę i gotuj ją przez około 1 minutę po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
22
Wyjmij naleśnik z patelni na talerz i pozostaw do ostygnięcia. Stos naleśniki, ponieważ są one gotowane między kwadraty papieru pergamin. Powtarzaj ten proces, aż całe ciasto zostanie użyte, wycierając patelnię ręcznikiem papierowym lub topiąc trochę więcej masła na patelni, w razie potrzeby. YAY! ;
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Składniki

4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szpinak niemowlęcy, umyty i pokrojony na 1 cal długościszpinak niemowlęcy, umyty i pokrojony na 1 cal długości1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełbasa wieprzowa z kopru włoskiego luzemkiełbasa wieprzowa z kopru włoskiego luzem33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaroztopione masło, plus 3 łyżki do gotowania naleśnikówroztopione masło, plus 3 łyżki do gotowania naleśników1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweClub sodaClub soda2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calałyżki mąki uniwersalnejłyżki mąki uniwersalnej3goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany4largesząbki czosnku, rozbite i posiekaneząbki czosnku, rozbite i posiekane1szczyptaSzczypta soli koszernejSzczypta soli koszernej6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala1szczyptaSzczypta startej gałki muszkatołowejSzczypta startej gałki muszkatołowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w 1/2 cala kostkęcebula pokrojona w 1/2 cala kostkę2largesCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkę1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pancetta pokrojona w kostkępancetta pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggiano, plus dodatkowo do serwowaniatarty Parmigiano-Reggiano, plus dodatkowo do serwowania3kilogramypuszki) włoskie pomidory śliwkowe San Marzanopuszki) włoskie pomidory śliwkowe San Marzano1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1smallscebula biała pokrojona w 1/2 cala kostkęcebula biała pokrojona w 1/2 cala kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn