Wieprzowina Smażony Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonego ryżu wieprzowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz groszek, szczyptę pieprzu, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wieprzowina Smażony Ryż, Wieprzowina Smażony Ryż, oraz Wieprzowina Smażony Ryż.
Instrukcje
Ciepła wok lub 10-calowa patelnia na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj 1 łyżkę oleju; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę.
Dodać kiełki fasoli, cebulę, ryż i wieprzowinę; smażyć około 5 minut, rozbijając ryż, aż będzie gorący.
Mieszankę ryżową przesunąć na bok woka; do woka dodać pozostałą 1 łyżkę oleju.
Dodać jajka; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż jajka są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne. Jajka wymieszać z ryżem.
Wymieszać z groszkiem, sosem sojowym i pieprzem. Gotować do całkowitego ogrzania.