Wieprzowina smażona ze szczypiorkiem i Chili

Smażona wieprzowina ze szczypiorkiem i chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka kolendry, skrobia kukurydziana, szczypiorek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab Smażony W Plasterkach Z Żółtym Szczypiorkiem, Smażony szczypiorek czosnkowy z Chile, oraz Smażone kiełki fasoli i Chiński szczypiorek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem wieprzowinę i skrobię kukurydzianą, aż każdy kawałek będzie równomiernie pokryty. Odstawić miskę na co najmniej 30 minut.
Umieść wok na dużym ogniu i dodaj olej. Gdy olej zaczyna migotać, dodać czerwone chiles, i stir-smażyć, aż zaczęły nadmuchać i zmienić kolor, o 20 sekund.
Dodać czosnek, i gotować, aż po prostu zaczyna się kolor, tylko o dziesięć sekund.
Dodać wieprzowinę i czerwone chiles, i stir-smażyć, aż wieprzowina zaczyna brązowy, o trzech minutach.
Dodać sól i szczypiorek. Smażymy jeszcze minutę.
Wlać bulion lub wodę i doprowadzić do wrzenia. Następnie wlać sos sojowy, dobrze wymieszać i poczekać, aż sos zgęstnieje, co powinno zająć mniej niż minutę.
Przenieś zawartość na talerz i udekoruj kolendrą.
Podawać z białym ryżem lub makaronem ryżowym.