Wieprzowina smażona z napą, Shitake i bambusem
Smażona wieprzowina z Napa, Shitake i bambus może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wymieszaj Smażone Świeże Pędy Bambusa I Szparagi, Smażony groszek Snap, papryka i grzyby Shitake, oraz Su Chao San Jiao (smażone pędy bambusa, kapusta i czerwona i zielona papryka w pikantnym sosie fasolowym).
Instrukcje
W średniej misce namoczyć grzyby w zimnej wodzie, aż zmiękną około 30 minut. Pieczarki cienko pokroić i odstawić.
Wieprzowinę pokroić w cienkie plastry zapałek o grubości około 1/4.
Wieprzowinę wymieszać z marynatą i odstawić.
Podgrzać wok na dużym ogniu. Zawirować w 2 łyżki oleju roślinnego i dodać wieprzowinę. Gotować bez przeszkód przez 15 sekund, pozwalając wieprzowina lekko brązowy. Następnie smażyć przez 1 minutę dłużej, aż wieprzowina będzie miękka.
Wlać pozostały olej roślinny i dodać czosnek, kapustę, pędy bambusa i shitake. Smażyć przez 2 do 3 minut, aż warzywa zostaną ugotowane.
Schab umieścić z powrotem w woku i podsmażyć, aby wymieszać, dodając sól i pieprz do smaku.