Wieprzowina Smażona W Soli
Wieprzowina smażona w soli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 388 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z fasoli chiil, sos sojowy, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krewetki Z Solą I Pieprzem Ze Smażonym Szpinakiem, Papryka smażona na patelni z cytryną, czosnkiem i solą morską, oraz Krewetki z solą i pieprzem z tajskim smażonym ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę bardzo cienko, w prostokąty około 3 na 2 cale.
Pokrój pory na ostrym ukos na 1-calowe plastry. Jeśli nie masz ostrego jak brzytwa noża, zamrozić brzuch wieprzowy na 20 minut przed krojeniem.
Zawirować olej do woka i umieścić na dużym ogniu, aż migotanie, ale jeszcze nie palenie.
Dodać plastry wieprzowiny i stir-smażyć, aż wieprzowina jest lekko rumiane i stracił dużo jego zawartości wody, o 4 protokół.
Gdy olej zacznie skwierczeć, przesuń na bok plasterki wieprzowiny, grupując je najlepiej jak potrafisz po jednej stronie woka. Wyrzucić wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego.
Dodaj pastę z fasoli chili i sfermentowaną czarną fasolę do puli tłuszczu na środku woka i smażyć, aż pachnący, o 20 sekund. Następnie pozostawić plastry wieprzowiny, aby ponownie wprowadzić tłustą mieszaninę i energicznie smażyć, aby włączyć, dodając sos sojowy i cukier.
Dodać pory lub zieloną cebulę. Nadal mieszać smażyć tylko do czasu, aż pory / zielona cebula są tylko gotowane, o 1 minutę. Skosztuj wieprzowiny i w razie potrzeby dopraw solą.