Wieprzowina smażona na głębokim tłuszczu: Fritto di Arista

Wieprzowina smażona na głębokim tłuszczu: Fritto di Arista
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj smażonej wieprzowiny: Fritto di Aristan. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 699 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz łopatki wieprzowe, płatki chile, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Aristan al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim), Smażone Kotlety Schabowe, oraz Chrupiąca Pata (noga wieprzowa smażona w głębokim tłuszczu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Przyprawić wieprzowinę po 1 łyżce soli, czarnego pieprzu i czerwonych płatków chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Mięso umieścić na patelni z cebulą, imbirem i liśćmi laurowymi i piec w piekarniku przez 30 minut, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Dodaj wodę do pokrycia i piecz 2 1/2 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić, utrzymując mięso w duszonym płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Zmniejsz ciepło piekarnika do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
W międzyczasie ułóż plasterki pomarańczy w jednej warstwie w płytkiej zapiekance. W dużej misce, połączyć sok pomarańczowy, woda, miód i Sambuca i trzepaczką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Wlać mieszaninę na pomarańcze, przykryć folią, a następnie folią aluminiową i piec 2 godziny. Odkryj, zwiększ ciepło piekarnika do 375 stopni F i gotuj przez 1 godzinę, aż wierzchołki pomarańczy zostaną karmelizowane. Zaparkuj płyn i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Umieść pomarańcze na patelni z czystym prześcieradłem, aby ostygły
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść wieprzowinę duszenia cieczy w 12 do 14-calowej patelni saute i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać połowę pomarańczowego płynu do gotowania, gotować kilka minut i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
12
Mięso porcjować na 6 kawałków i powrócić do duszonego płynu. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
W międzyczasie, w garnku z wysoką stroną, podgrzać oliwę do 360 stopni F. pracując 1 lub 2 kawałki na raz, poklepać mięso do sucha i smażyć w oleju przez 20 do 30 sekund, aż będzie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
14
Wyjąć łyżką szczelinową, odcedzić krótko na ręczniku papierowym, a następnie podawać na rozgrzanych talerzach obiadowych z sosem łyżką i karmelizowanymi pomarańczami z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn