Wieprzowina serowo-gruszkowa

Wieprzowina serowo-gruszkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sera i wieprzowiny gruszkowej. Ten przepis służy 6. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką gruszkę anjou, ser, bułkę tartą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gruszkę anjou można śledzić to danie główne z Red Anjou Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gruszka' n ' Fennel wieprzowina, Stir-fry wieprzowo-gruszkowe, oraz Kotlety Wieprzowe Z Gruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać szalotki; gotować 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Dodać gruszkę, wino, tymianek i pieprz; gotować 2 protokół. Super. Wymieszaj orzechy, ser, okruchy i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PieprzPieprz
TymianekTymianek
OrzechyOrzechy
GruszkaGruszka
WinoWino
5
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otworzyć połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Umieść wieprzowinę między arkuszami folii; Funt do 1/4 cala. Wierzch wieprzowy z gruszkami; zostawić 1/2 cala granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
WieprzowinaWieprzowina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Bułka, zaczynając od długiego boku; zabezpieczyć wieprzowinę kostkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
8
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
9
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać wieprzowinę; smażyć 5 minut, brązowienie wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
11
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjmij wieprzowinę z patelni i odstaw 5 minut. Kawałek. Doprowadzić bulion do wrzenia na patelni na średnim ogniu; zeskrobać patelnię, aby poluzować rumiane kawałki. Gotować 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn